Badkamer 3D ontwerpen gratis

Laat uw badkamer 3D ontwerpen, gratis en vrijblijvend door Grootintegels!

Zekerheid rondom de aanschaf van uw nieuwe badkamer is wel zo prettig. Een badkamer 3D ontwerpen gratis biedt uitkomst! Een realistische en hoogwaardige 3D tekening geeft een duidelijke impressie van uw toekomstige badkamer. 

Uw badkamer 3D ontwerpen gratis aanvragen is bij ons geheel vrijblijvend mogelijk. Daarnaast ontvangt u ook een gratis verwerkingsplan. Dit kan op twee verschillende manieren:

 • Vul het formulier in
  Vraag gemakkelijk een gratis 3D-tekening via onderstaande formulier. Onze deskundige badkameradviseur gaat direct aan de slag met een persoonlijk op maat gemaakt plan, geheel gratis! Binnen 3 werkdagen ontvangt u uw badkamer 3D ontwerp gratis via e-mail.

 • Kom langs in een van onze showrooms
  Bezoek een van onze showrooms te Cuijk of Oss. Plan gemakkelijk een afspraak via het contactformulier of loop spontaan even binnen. We gaan graag met u rond de tafel om uw mogelijkheden in 3D in kaart te brengen. We doen dit geheel gratis en vrijblijvend. 
3d-tekening

Inspiratie upload

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eindeloos puzzelen en schuiven

De mogelijkheden van een ruimte zijn vaak moeilijk te visualiseren. Een 3D tekening is dan ook handig voor zowel ontwerpers als onze klanten! Met een realistisch beeld op het juiste formaat is het makkelijker schuiven en puzzelen naar alle mogelijkheden. 

Bij Grootintegels.nl is uw badkamer 3D ontwerpen gratis. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel uw nieuwe badkamer tegemoet gaat. Dankzij 3D technologie kunnen onze ontwerpers snel en gemakkelijk verschillende designs presenteren. 

De beste samenwerking tussen ontwerpers, onze klanten en de aannemer 

Laat uw badkamer 3D ontwerpen, gratis door onze ontwerpers. ‘Wandel’ als het ware door verschillende lay-outs. Vergelijken verschillende inrichtingen. Kijk eens hoe dat ene gewaagde kleurtje zou staan. 3D ontwerpen maakt het beter mogelijk om een weloverwogen beslissing te maken. Uw badkamer volledig passend op uw verwachtingen.

Alle betrokken partijen bij uw nieuwe badkamer communiceren beter dankzij 3D visualisaties. Uw project zal beter begrepen worden door u zelf maar ook daar de aannemer. Zo worden misverstanden voorkomen. Een soepeler bouwproces dankzij uw badkamer 3D ontwerp. 

Uw verwachtingen waargemaakt

Logisch dat u zich meer begrepen en betrokken voelt wanneer u zelf heeft meegeholpen aan het ontwerp. Wij van Grootintegels.nl vinden het dan ook belangrijk dat uw badkamer 3D ontwerpen gratis én in samenwerking met u gebeurt. Zo heeft u een duidelijker beeld van wat u kunt verwachten. 

Badkamer 3D ontwerpen gratis door onze professionals

Neem ons mee in uw droombadkamer, en wij gaan deze 3D gratis realiseren. Ontdek de verschillende ontwerpmogelijkheden van uw badkamer. Speel met kleur, structuur en oppervlakte. Dankzij het waarheidsgetrouw beeld van 3D visualisaties ervaart u direct wat er wel of niet bij u past. 

Onze professionals denken uiteraard met u mee. Heeft u uw droombadkamer gezien op Pinterest maar weet u zelf niet welke tegels en dergelijke daar worden ingezet? Neem uw voorbeelden mee of upload uw inspiratiebord gemakkelijk op de website. 

badkamer 3d ontwerpen gratis
Waskom keramiek rond mat zand beige
Waskom keramiek rond mat pastel roze
Waskom keramiek rond mat donker groen
Waskom keramiek rond antraciet

Uw badkamer pinterest waardig én technisch goed in elkaar

Naast dat we door middel van 3D ontwerp de look and feel van uw badkamer kunnen bepalen, is het technische stuk ook belangrijk. Eventuele ontwerpfouten worden of conflicten kunnen dankzij 3D ontwerpen vroegtijdig worden ontdekt. Onhandige indelingen en daardoor beperkte bewegingsruimte worden nog voor de bouw gesignaleerd. 

Een soepel en efficiënt bouwproces

Vroegtijdig ontwerpfouten in kaart brengen door middel van een 3D tekening heeft een hoop voordelen. 

 • Ontwerpfouten worden nog voor de bouw in kaart gebracht
 • Conflicten in het ontwerp kunnen vroegtijdig worden aangepakt
 • Het resultaat is een soepeler bouwproces
 • Voorkomt onnodige kosten
 • Voorkomt onnodige vertragingen
 • Het project blijft binnen het budget

“We nodigen u van harte uit om actief deel te nemen aan het ontwerpproces.”

Bart van den Besselaar

Tegelspecialist, Grootintegels.nl

Geen twijfels dankzij uw badkamer 3D ontwerpen

Dankzij 3D visualisaties kunt u gemakkelijker beslissingen maken. Denk aan 

 • Lay-out
 • Materialen 
 • Kleuren 

Hoe prettig is het om al uw wensen en ideeen rondom uw nieuwe badkamer al eens uit te werken in een waarheidsgetrouw beeld? Of het nu gaat om tegels, vloermaterialen, kasten of andere afwerkingen, 3D-visualisaties bieden een waarheidsgetrouw beeld van hoe de geselecteerde materialen de algehele uitstraling van de badkamer zullen beïnvloeden. 

U ziet direct de impact van uw beslissingen op het uiteindelijke ontwerp. Dit leidt tot een hoge tevredenheid en minder kans op latere spijt over gemaakte keuzes. 

Schuiven en opnieuw indelen zonder moeite

Samen zorgen we ervoor het dat eindresultaat van uw badkamer volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met name tijdens een winkel afspraak kunt u gewoon naast ons komen zitten en eindeloos met ons doorschuiven tot het ideale ontwerp.Een 3D tekening is als vanzelfsprekend ontzettend flexibel. We nodigen u van harte uit om actief deel te nemen aan het ontwerpproces!

De vele voordelen van badkamer 3D ontwerpen gratis

Het gebruik van 3D-tekeningen voor het ontwerpen van badkamers biedt een scala aan voordelen. Van het realistisch visualiseren van de ruimte tot het vergemakkelijken van de besluitvorming en het voorkomen van ontwerpfouten, 3D-technologie draagt bij aan een efficiënter, effectiever en bevredigender ontwerpproces. Het verbetert de communicatie tussen alle betrokken partijen en draagt bij aan het succes van het uiteindelijke badkamerproject. 3D-tekeningen zijn een waardevol instrument bij het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke badkamers die voldoen aan uw verwachtingen.