Over ons

Groot in Tegels is dé specialist in keramische tegels voor uw woonkamer, badkamer, toilet en overige ruimtes in uw huis. Met meer dan 500 soorten eerste keus vloer- en wandtegels bieden wij een ruim assortiment tegels uit voorraad leverbaar. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek uit o.a. Italië en Spanje kunnen wij u tegels tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze tegels worden gepresenteerd in de showrooms in Cuijk en Oss. U bent van harte welkom en wij adviseren u graag onder het genot van een kop koffie.  

Gijs

Gijs is de oprichter van het bedrijf. Hij is waarschijnlijk de enige baas in de regio Cuijk die door de werknemers zelf aan het werk gezet moet worden. Gijs is altijd erg klantvriendelijk en denkt veel met klanten mee. Hij heeft een brede kennis op het gebied van tegels en het verwerken daarvan. Gezelligheid vindt Gijs zowel op het werk als daarbuiten erg belangrijk. Thuis heeft hij een eigen schuur gebouwd met daarin het beruchte ‘barretje’ waar hij geregeld al het personeel en de andere collega bedrijven die op de Hork 18 gevestigd zijn uitnodigt voor een drankje.

Irma

Irma is de stille kracht van Groot in Tegels. Zij is de spin in het web binnen het bedrijf. Irma zorgt voor de nodige structuur die bij de mannen nog wel eens wil ontbreken. Verder zorgt zij er voor dat financieel alles geregeld wordt binnen de firma en leveranciers netjes op tijd betaald worden. Ook voor administratieve vragen kun je altijd bij haar terecht. Kortom Irma is onmisbaar voor Groot in Tegels.

Yannick

Yannick is mede-eigenaar van Groot in Tegels en is de alleskunner binnen de firma. Hij verzorgt voornamelijk de inkoop en al het mail– en belverkeer van en naar klanten. Als hij de computer beu is gaat hij vaak Giel meehelpen in het magazijn om bijvoorbeeld bestellingen ‘klaar te koppen’. Yannick is ook niet te beroerd om na elke werkdag te vragen of iemand nog één pilsje wil drinken, zodat hij later thuis is dan zijn vriendin en niet hoeft te koken.

Bart

Bart is de nieuwste, vaste aanwinst bij Groot in Tegels, hij is vanaf 1 juni 2021 werkzaam binnen dit wereldbedrijf. Bart is de enige, mannelijke werknemer die zijn studie wel heeft afgerond en hij is aangesteld voor de verkoop van de tegels en een stukje marketing. Wat al meteen duidelijk werd voor collega’s is dat Bart ontzettend makkelijk op de kast te krijgen is, overal hapt hij op. Met name wanneer het over voetbal gaat en de clubs Ajax en Feyenoord aan bod komen.

Giel

Giel is de magazijnman van Groot in Tegels. Hij zorgt dat alles tip top geregeld wordt met bestellingen en dat het magazijn netjes bijgehouden wordt. Bewonderenswaardig is dat Giel precies weet waar welke tegel ligt, ook van de restpartijen. Mocht het erg druk zijn in de winkel dan is Giel ook niet te beroerd om klanten te helpen.

Melvin

Melvin is twee jaar geleden begonnen bij Groot in Tegels als stagiair en hij deed dit zo goed dat hij mocht blijven als weekendkracht. Melvin, ook wel ‘Duun’ genoemd, zorgt er samen met Giel voor dat alle bestellingen klaar gezet worden. Ook verzorgt Duun de vaste planning voor het gebakken visje met frietjes op de zaterdagmiddag. Naast zijn werkzaamheden bij Groot in Tegels werkt Duun ook veel thuis. Hij rijdt dan voornamelijk met de ‘zoeiton’ rond over de akkers.

Koen

De kleinste maar meest energieke persoon binnen Groot in Tegels is toch wel Koen. Elk vrij uurtje dat hij heeft komt hij graag werken bij Groot in Tegels. Naast het werk bij Groot in Tegels gaat Koen nog naar school en loopt hij stage bij een autohandel in Boxmeer. Koen houdt zich binnen Groot in Tegels voornamelijk bezig met het helpen en adviseren van klanten. Ook is Koen niet te beroerd om een handje mee te helpen in het magazijn.

Joep

Joep is de administratieve vakantiekracht bij Groot in Tegels. Joep werkt erg secuur en netjes. Hij zorgt ervoor dat collega’s niet te lang koffie drinken in de pauzes en hij wijst ze er na een kwartier op dat er weer gewerkt moet worden, kortom een gemotiveerde jongen. Buiten zijn vakanties gaat Joep naar de Werkenrode school in Groesbeek. Joep is de grootste muziekliefhebber binnen het bedrijf. Hij is groot fan van muziek van Queen, David Bowie en Elton John en zingt alle liedjes feilloos mee.

Sil

Sil is de nieuwste aanwinst van Groot in Tegels. Het is niet heel verrassend maar ook Sil komt uit Wanroij. Deze hardwerkende, Wanroijse ‘boer’ zorgt samen met Giel en Melvin voor al het magazijnwerk op vooral de vrij- en zaterdagen.

Het rijden op de heftruck en het klaarzetten van bestellingen vindt Sil het leukste om te doen, en daar is hij ook goed in! Verder is het elke keer na het weekend voor de collega’s weer spannend wat Sil heeft uitgevreten in de kroeg of op één of ander feest. Als Sil namelijk wat biertjes op heeft denkt hij dat hij de hele wereld aankan en voelt hij zich ware een casanova.

Dieper in de details zullen we over dit onderwerp niet treden, dat moet u zelf maar aan hem vragen als u bij ons in de winkel bent.