Over ons

Groot in Tegels is dé tegelspecialist in keramische tegels voor uw woonkamer, badkamer, toilet en overige ruimtes in uw huis. Met meer dan 500 soorten eerste keus vloer- en wandtegels bieden wij een ruim assortiment tegels uit voorraad leverbaar. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek uit o.a. Italië en Spanje kunnen wij u tegels tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze tegels worden gepresenteerd in de showrooms in Cuijk en Oss. U bent van harte welkom en laat u adviseren door de tegelspecialist, onder het genot van een kop koffie of thee.  

tegelspecialist

Yannick Bens

Directeur/ mede-eigenaar

Yannick is de olie in de machine bij Groot In Tegels, hij verzorgt de import & transport van de tegels en het sanitair. Daarnaast onderhoudt hij het contact met de zakelijke afnemers en beheert hij grotendeels het mailverkeer. Yannick is al bij Groot In Tegels sinds 2013 en fungeert sinds 2018 als directeur/mede-eigenaar, er is dus geen gebrek aan ervaring. Als hij de computer beu is gaat hij vaak Giel meehelpen in het magazijn om bijvoorbeeld bestellingen ‘klaar te koppen’. Yannick is ook niet te beroerd om na elke werkdag te vragen of iemand nog één pilsje wil drinken, zodat hij later thuis is dan zijn vriendin en niet hoeft te koken.

Koen Janssen

Directeur/ mede-eigenaar

De kleinste maar meest energieke persoon binnen Groot in Tegels is toch wel Koen. Koen begon in maart 2020 bij Groot In Tegels als weekendkracht voor op de vrijdagavond en zaterdag en werkte doordeweeks bij een autoveiling en deed daarbij ook in auto’s handelen. Maar sinds januari 2023 deelt hij, samen met Yannick, de functie directeur/mede-eigenaar.  Koen is voornamelijk bezig met het innoveren en verbeteren van de bedrijfsproducten & processen. 

Irma van Gemert

Management Assistent 

Irma is de stille kracht van Groot in Tegels, zij is de spin in het web binnen het bedrijf. Irma zorgt voor de nodige structuur die bij de mannen nog wel eens wil ontbreken. Verder zorgt zij er voor dat financieel alles geregeld wordt binnen de firma en leveranciers netjes op tijd betaald worden. Ook voor administratieve vragen kun je altijd bij haar terecht, ook als Yannick en Koen vragen hebben m.b.t. bedrijfsvoering etc. Kortom Irma is onmisbaar voor Groot in Tegels.

Bart van den Besselaar

Adviseur 

Bart is de enige, mannelijke, werknemer die zijn studie wel heeft afgerond. Bart is verantwoordelijk voor de verkoop van de binnen- en buitentegels en realiseert dit met behulp van 3d tekeningen op maat inclusief een legplan, zo weten de klanten exact wat hen te wachten staat. Daarnaast doet Bart ook een stukje marketing. Wat al meteen duidelijk werd voor collega’s is dat Bart ontzettend makkelijk op de kast te krijgen is, overal hapt hij op. Met name wanneer het over voetbal gaat en de clubs Ajax en Feyenoord aan bod komen.

Giel Martens

Magazijnchef

Giel is de magazijnchef van Groot in Tegels. Hij zorgt dat alles tip top geregeld wordt voor alle bestellingen en dat het magazijn netjes wordt bijgehouden. Giel heeft hiervoor interieurbouw gedaan, daardoor is Giel onze handyman, hij zorgt ervoor dat alles binnen het bedrijf blijft werken, bouwt presentatierekken en betegeld steeds opnieuw de showroom. Bewonderenswaardig is dat Giel precies weet waar welke tegel ligt, ook van de restpartijen. Mocht het erg druk zijn in de winkel dan is Giel ook niet te beroerd om klanten te helpen.

Melvin van Duijnhoven

Weekendkracht

Melvin is begonnen bij Groot in Tegels als stagiair, maar hij deed dit zo goed dat hij mocht blijven als weekendkracht. Melvin, ook wel ‘Duun’ genoemd, zorgt er samen met Giel en Sil voor dat alle bestellingen klaar gezet worden. Ook verzorgt Duun de vaste planning voor de gebakken vis met frietjes (of broodjes ;)) op de zaterdagmiddag. Duun kunnen jullie ook kennen van onze 60×60 Duunstone serie!

Sil Baltussen

Weekendkracht

Sil is de nieuwste aanwinst van Groot in Tegels. Het is niet heel verrassend maar ook Sil komt uit Wanroij. Het rijden op de heftruck en het klaarzetten van bestellingen vindt Sil het leukste om te doen, en daar is hij ook goed in! Verder is het elke keer na het weekend voor de collega’s weer spannend wat Sil heeft uitgevreten in de kroeg of op één of ander feest. Als Sil namelijk wat biertjes op heeft denkt hij dat hij de hele wereld aankan en voelt hij zich ware een casanova. Sil kunnen jullie ook kennen van onze 60×60 Silstone serie! 

Joep

Vakantiekracht

Joep is de administratieve vakantiekracht bij Groot in Tegels. Joep werkt erg secuur en netjes. Hij zorgt ervoor dat collega’s niet te lang koffie drinken in de pauzes en hij wijst ze er na een kwartier op dat er weer gewerkt moet worden, kortom een gemotiveerde jongen. Joep is de grootste muziekliefhebber binnen het bedrijf, hij is groot fan van muziek van Queen, David Bowie en Elton John en zingt alle liedjes feilloos mee.